Dag 3..
Door: Nanie
Blijf op de hoogte en volg Nanie
03 Augustus 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Gister Super leuke avond gehad,uurtje of 5 naar het strand gegaan, heerlijk gegeten bij een italiaaaan. Ik weet niet wat het is maar op één of andere manier proberen obers mij altijd te versieren..maaar goed, zo ook die twee daar:P Na eten even rondje gaan lopen en gaan zitten bij de trampolines op het strand, aangezien ze daar altijd heeeeerlijke muziek draaien. Drankje besteld en heeerlijk mensen zitten kijken..Wat is het leven hier leuk(L)!
Nu dus weer even in me Stam-Internet-Cafétje..hahaha nu al..Ik dacht ik ga even me foto´s uploaden, maar nu ben ik weer me USB kabel vergeten, dus jullie moeten nog even wachtenA(A) hahahaha..manana, manana he..
Hastaaaa Luegooo!
03 Augustus 2008 - 17:39
Mammaaaaaaaaaaaaa:
hoiiiiii naatie heerlijk dat je het zooooooooo naar je zin hebt, ik ben wel heeeeeeeeeeeel benieuwd naar je fotos ,dus ga dat ff gauw fiksen.... dag moppie groetjes van ons allemaal xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
03 Augustus 2008 - 21:21
Karlijn:
Naaaaan! Lekker man dat het zo goed gaat!! Spreken mekaar snel! Kusssss -
04 Augustus 2008 - 08:43
Omi:
hoi naanje een hele goede morgen.zo de zien heb je het heerlijk naar je zin .wat een bofkont ben jij he .maar het word je van harte gegunt.ik hoop dat je nog heel veel plezier heb. ook als je aan het werk bent .dag schat tot gauw he .en een dikke kus van je omi.doegggg.xxxxxx -
04 Augustus 2008 - 13:40
Omi:
04 Augustus 2008 - 20:21
Je Uber Lijpe Broer:
hey zusje... tis te stil hier.. we missen je allemaal! zelfs ik.. ook al probeer ik het gevoel te onderdrukken. hou je taai daar! vergeet niet dat je straks moet bikkelen!
we bellen poes..
liefs.. dave