Het Vervolg.. - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu Het Vervolg.. - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu

Het Vervolg..

Door: Nanie

Blijf op de hoogte en volg Nanie

01 December 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún

Zondag 15.00, Nog 3 uur te gaan..
Was dus zondag 3 uur en had het eigenlijk echt totaal gehad op werk, omdat er geen tering te doen was, dus toen maar aant hyven geslagen. Aangezien de batterij van me telefoon het ook weer is begeven had..had ik geen contact met de buitenwereld..

Zondag 18.00, Vrijheid, Blijheid & HONGER!
Vrijheid, snel naar de bus gesprint, die ik nog op het nippertje haalde omdat de buschaffeur zo lief was om me op de hoek al in te laten stappen, hahaha vet illegaal maar goed. Toen ik thuis kwam belde ik Katja, die bleek aan de overkant aan de koffie te zitten, of ik ook kwam.. Daar zeggen we natuurlijk geen Nee op.

Zondag 20.00, Mac&Stradivarius..
Ondertussen had ik echt teveel honger gekregen dus na een discussie over wat we gingen eten won Katja en werd Ronald (Je weet wel, van dat bedrijf met die Gele M) weer rijker van ons. Toen we hadden gegeten zagen we dat de Stradivarius (mix van mango en zara) nog open was dus ff naar binnen, gekeken, je kent het wel.

Zondag 21.15, Home sweet Home, maar niet voor lang..
Zo dan stopte ik dus eindelijk is me telefoon in het stopcontact, of nou ja de oplader dan he, telefoon aan, pin.. SMS! Hee, het is Pieter.. Hoe laat ik er ben en of ik nog lekker gewerkt heb, pff.. heb wel is betere dagen gehad.. maar goed.. Uurtje of 23.00 dan maar en hoewel ik tegen mezelf bleef zeggen dat ik het niet laat ging maken, wist ik dat, dat ook deze keer weer niet zou lukken.. het was tenslotte hun laatste avond..

Zondag 23.15, Ik zou mezelf niet zijn, als ik daar op tijd was gekomen.. (de kenners, weten zellufff..)
Aangekomen in de club (& nog een x, de kenners snappen em) of nou ja Cafe Mokum, jongens natuurlijk aan de bar. En toen ik een Cola bestelde keek iedereen of ik gek was. Maar dat even terzijde.. lekker lopen lullen & hazes mee zitten zingen..totdat Katja belde..

Zondag 00.30, En dat is twee.. (keer naar Magic in de Week..)
Die chica belde dus om te zeggen dat ze binnen 10 min. Bij Magic zou zijn. Nu leeft Katja tegenwoordig op Nanie-Tijden en wist ik dus zeker dat we nog ruim een half uur hadden, voordat ze ook maar in de buurt zou zijn. Dus drankje opgedronken (JA NOG STEEDS COLA!), betaald en naar taxi gelopen.

Zondag 1.00, Magic
Oke dus niet wat ik er van verwacht had, was rustig, live band en de gemiddelde leeftijd lag rond de 45 en dat kwam zo laag uit omdat Pieter, Derrek en ik de leeftijd flink naar beneden haalde.. maar het mocht de pret niet bederven, ik bestelde wat te drinken voor mezelf en de jongens, bij die o zo leuke engelse barman. Hij zou het wel ff komen brengen, nou mooizo.. zoals ik voorspelt had kwam Katja natuurlijk een half uur later dan wij aan.. maar goed.. na 2 bier cola, een sambuca en een vodka redbull was ik nog aardig actief en ook Pieter had ergens ze energie teruggevonden. (waarschijnlijk in een blikje redbull..hahaha) In ´t begin had ik beetje het gevoel dat ze verlegen waren, de andere twee, maar lekker staan kletsen met Derrek en met Jona kan je vooral heel erg veel lachen. Vooral samen met hem lachen om Pieter..

Zondag 3.30, Tijd om te verplaatsen..
Oke, de jongens wilde nog niet naar huis, dus wat doe je dan als Magic besluit te gaan sluiten, juist, dan ga je naar Tramps op Zondag. Wij dus taxi genomen naar Tramps, opzich waren er redelijk wat mensen, maar neit vergelijkbaar met zaterdag. Anyway, nog een drankje gedronken, R&B hokje veruild voor de house en daar was het moment dat de man met de hamer ons alle vier had ingehaald. Tijd om naar huis te gaan..
Taxi gepakt naar hun hotel, want vanaf daar was het 2 minuten lopen naar mijn huis.
Afscheid genomen en toen onderweg naar huis gegaan. Was echt een super leuke week met de mannen en ik hoop, nee ik weet het eigenlijk wel zeker dat we keer in Amsterdam gaan stappen!!

Maandag 5.30, Nog een uurtje slapen..
En toen was het half zes en moest ik na een uurtje alweer me bede verlaten vanochtend, maar dat ene uurtje was net genoeg om de energie weer te hervatten en zo fit als een puppy op werk te verschijnen.. noujaa, de eerste 3 uur dan.. ghahahaha.. gelukkig is Maandag rustige dag, eerst bespreking dan eten, reserveringen..niet veel bijzonders..

Maandag 15.10, Bijna naar huis..of koffie drinken met Daan? Of toch nog even naar Mokum om te kijken of de jongens er nog zitten?
De dag dat ik na werk gewoon naar huis ben gegaan om thuis te zitten, kan ik me eigenlijk niet meer herinneren, ik ben altijd wel onderweg. Achjaaah dat houd je bezig he.. Ik smste Daan dus net, maar nu is me telefoon weer is uit...zucht, krijg je ook wat van hoor.. maaar goed, zodra ik thuis ben bel ik die gozer, want heb em al 2 dagen neit gesproken, en dat is twee dagen te lang!! Nu is het weekend dus echt voorbij, denk dat ik deze week maar is even flink ga opruimen in de kamer enzoo, want dat is dr beetje bij ingeschoten en dan vrijdag naar Magic..en dan nog 2,5 week en dan is het KERSTTTTTTTTTTT !

• 04 December 2008 - 15:04

Omi:

hey naan toen ik jou stukje aan het lezen was.toen dacht ik .wat doet dat meissie allemaal/.hoe houd ze dat vol.maar ik weet dat je bikkel bent.als je maar plezier in je leven heb he .daar draait het ommaar nog even mop dan ben je weer thuis.we hebben nog een mooije spiegel gekocht .nu nog een mooi lampje .van kristal.dan is alles klaar.we hopen dat je alles mooi vind.nu dag mop tot gauw he.doegggggggggggggggggg.xxxxxxxxxxxxxxxxx

Nanie

Nouuuu..nog een paar dagen en dan vetrek ik samen met Daaantje naar het o zo heeeerlijke Tenerife. We gaan daar samen stage lopen in 2 super mooie hotels. Ik in grand hotel Anthelia en Daan in hotel Tacande. Allebei de hotels liggen in het zuiden van Tenrife, bij de Costa Adeje. Ik ben er van overtuigfd dat het een super leuke tijd gaat worden en dat we ons zeker gaan vermaken! Via deze site laat ik zo af en toe wat van me weten, hoe het gaat en wat voor wilde avonturen ik en daan beleven:P.. hahahaha noujaa..tot snel!

Actief sinds 29 Juli 2008