Tenerife(L)!
Door: Nanie
Blijf op de hoogte en volg Nanie
02 Augustus 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Gister aangekomen met Daantje en toen met taxi naar Plaza Del Duque gegaan, even cola´tje gedronken en toen allebei naar ons hotel gegaan.
HET HOTEL IS ZOOOO MOOOI, en niet normaaal groot. Ik dus naar binnen, best wel zenuwachtig, wat even werd verbroken toen de bell boy naar me lachte, David bleek die later te heten. Anyways ik dus naar de receptie en gevraagt naar senora sonsoles, en wat bleek ik vroeg het aan haar. Ze was gelijk enthousiast en vriendelijke en begon gelukkig niet gelijk in het Spaans tegen me aan te lullen:P K mocht me bagage even dumpen van David in een hokje en daarna nog even met em staan praten tot die vrouw weer tijd voor me had en toen naar beneden voor pakje enzoo, hahaha echt belachelijk lelijk maar goed. Toen we daar mee klaar waren werd ik voorgesteld aan de rest, de namen die ik heb onthouden zijn, Deniz en Jose hahahhaa omdat die gelijk kwamen zoenen enzoo:P werd dus leuk ontvangen. Na al die shit kreeg ik me rooster voor aankomende weeek, wat blijkt? Maandag en Dinsdag nog steeds vrij hahahahaha..dus heb nog even een paar dagen vakantie.
Toen ik eindelijk klaar was in dat hotel belde David een taxi voor me, die me naar me kamer zou brengen, die zit namelijk iets verderop in een ander hotel. Toen ik me sleutel had snel me spullen gedumpt en weer terug naar Daan.
Samen nog even snel een drankje gedaan en toen lekker naar het strand gewandeld. ZWART STRAND wel te verstaan, echt gek om te zien maaar goed. Het water is heeerlijk maar wel koud. Na een dutje te hebben gedaan op het strand besloten we om maar is iets te gaan eten en die grote Gele M was natuurlijk wel heel verleidelijk aan het eind van het strand(A)
Na het eten allebei lekker naar huis gegaaan omdat we echt DOOD waren van de reis enz enz. Dus toen heerlijk gaan slapen, blij dat ik me eigen kussen bij me heb zeg! anders moest me mama die echt opsturen hahahhaha..
Anyways nu dus dag twee, vanmiddag samen met Viktoria, meisje van me kamer, gegeten in de comidor, hahaha ik begin al spaans te schrijven..comidor is kantine. Best lekker gegeten, daarna even me koffer beetje op orde gesteld enzoooo en toen weer met daan afgesproken. Nu dus even internetcafetje opgezocht en straks weer lekker naar het strand tot een uurtje of 9:D..
Al met al valt het allemaal mee en ik weet zeker dat ik me hier wel 5 maanden ga vermaken.(H) Vanavond mischien uit, nog even kijken. Foto´s heb ik nog niet gemaakt, omdat me camera even buiten gebruik was, maar net even naar laten kijken en nu doet ie het dus weer:D dus foto´s komen wel bij me volgende blog!
Hastaaa luegooo(L)