Buda, Hollandse Gezelligheid & een Leuke Belg(L)..
Door: Nanie
Blijf op de hoogte en volg Nanie
27 November 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Dinsdag 16.00;
Naan; ¨Daaaantje vanavond bakkie doen?¨
Daan; ¨Is goed chicaaa, om 7 uur bij de Italiaan?!¨
Naan; ¨Okeee Zie je dan..¨
Dinsdag 19.00;
De Italiaan was natuurlijk weer dicht, zoals ALTIJD als wij koffie willen maaaar goed, besloten om maar een biertje te doen bij mokum, dus wij slenteren daarheen in de kou.. fucking 18 graden.. aangekomen bij Mokum biertje besteld, dr was voetbal dus maar weze kijken. Nog potje kaarten gespeeld en natuurlijk 2x gewonnen, zonder vals te spelen nog wel! Hahahahaa..anyway na uurtje kwamer er 3 jongens binnen, later bleken ze uit Zeeland te komen, dus was wel ff gezellig. Omdat Daan en ik de volgende dag meosten werken besloten we voor het eerst om niet met ze uit te gaan, maar ik beloofde ze de volgende dag terug te komen om dan met ze uit te gaan. MAAAAAAAAR donderdag hadden we met Esmee en Puck afgesproken. Rond 23.00 besloten om naar huis te gaan maar dat werd 23.30 omdat ik gewoon vet de slappe lach kreeg en we dus niet opweg naar huis konden gaan.. maaar goed uiteindelijk om 23.45 thuis.
Woensdag 19.45;
Daan; ¨NAAAN, kben over 15 minuten bij je he, dat weet je toch nog wel?¨
Naan; ¨Ja ja, ik looop nu naar huis, zie je zo!¨
Daan; ¨Naar huis? WAAR BEN JE DAN?¨
Naan; ¨Was met Miguel uit eten, nu ff bij mokum, nummer achterlaten voor die boeren¨
Daan; ¨OKEEE dan zie ik je zo¨
Naan; ¨Ciaaoo carinooo..¨
Dus ik ga onderweg naar huis vanaf mokum, 5 minuutjes lopen ofzo en wie kom ik tegen? Jep jep de boeren, nouja 2 van de 3, ik zei ze dat ik een briefje voor ze had achtergelaten en verontschuldigde me dat ik vanavond niet met ze ging stappen maaar dat het de volgende dag helemaal goed zou komen. 10 min. Later een sms;
Hee Nanie=)
Hier me nummer, we zitten morgen waarschijnlijk gewoon weer hier, dus we zien je wel verschijnen toch?! Tot morgen! De mannen uit Zeeland..
Oke duidelijk, morgen dus maar weer een ouderwets avondje las veronicas.
Woensdag 20.00;
Daan komt natuurlijk weer aangeraced op ze fiets=P hahhaa... en ik was nog aant bellen met Amanda. Toen ie ze fiets had vastgezet, opgehangen met Amanda en even staan kletsen voor het hotel met Wally en Jeff en toen naar me kamer gegaan,
EN JA HOOOOOR, EEN KADO IN ME SCHOENNNN!! JEEEEJ SINTERKLAAAS HEEFT ME GEVONDEN!!!
Heb nu snoep tot het einde van het jaar & EINDELIJKKKK DE NIEUWE CD VAN IL DIVOOOOO, ben er zo blij mee.. Dus Sinterklaas & Zwarte Piet, HEEEEEEEEL ERG BEDANKT!! Echt super lief.. Ps: Als u dit leest Sint, k bel u vanavond..
Kado uitgepakt, en toen snel naar de taxi gesprint. We gingen naar Budabar, want daar zouden we Esmee en Puck meeten.
Woensdag 21.00;
Daan & Naan aan de bar van Budabar.
Daan; ¨Que quieres?¨
Naan; ¨No sé, tu?¨
Daan; ¨Baco, claro!¨
Naan; ¨Vale, entonces yo quiero un malibu Cola¨
Drankje in de hand en Esmee komt binnen, leuk om der weer te zien. Verhalen uitgewisselt over van alles en nog wat en toen kwam Puck. Toen kwam er nog een ander meisje, carmen en zijn we even naar het appartement van Esmee en Puck gegaan, om te kijken. Toen naar San Telmo, ondertussen Katja gebeld dat ze ook moest komen en natuurlijk deed ze dat. Hahahaha.. anyway..
Woensdag 00.30;
Daan; ¨Chicas moet wel nog ff pinnen hoor¨
Naan; ¨Ja ik ook.. vamos..¨
Dus we staan bij de geldautomaat.
Puck; ¨HEEE IK ZIE ROB, WACHT IK GA DR FF NAARTOE!¨
Overkant van de straat zit een Nederlands tapas restaurant. Dus wij met ze allen daarheen, was natuurlijk al gesloten dusssss, deur dicht en biertje daar gedronken, ondertussen kwamen Toni, Katja en dr mams ook nog. Één biertje daar werden er iets meer, en toen nog naar Papa jah gegaan met de mensen van het restaurant. Teveel lol gehad enzoo. Uiteindelijk om 5.00 thuis.
Donderdag 10.00;
PIEP PIEP PIEPPPPP.. de wekker gaat, tijd om op te staan. Sprint me bed uit.. jump de douche onder.. bla bla bla blaaaaa… neit dus..hahaha 10x wekker weggedrukt en uiteindelijk om 10.45 me bed uitgesprint en de douche ondergesprongen, snelle jelle gedoucht en aangekleed, naar de supermakrt voor croissantje en aqaurius (Das echt beste remedie tegen nadorst..). Toen om 11.42 de bus genomen en nu ben ik dus op werk. En moet zeggen, voel me prima=D zo maar is even die boeren smsen om wat af te spreken. Vanavond workersnight in Bobbys dus Daaan&Naan zijn natuurlijk AAANWEZIG! Gister nog een leuke belg ontmoet, Jenne, leuke gozer, heeft eigen restaurant op het eiland samen met ze broer. Ben nu al verliefd op ze accent, een echte noord-vlaander.. anyway..
Kga der vandoooor..
Tot snel