Een ouderwets gezellig weekend!
Door: Nanie
Blijf op de hoogte en volg Nanie
30 November 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Zoals elke week, begon het weekend ook deze week weer op donderdag..
Om 12.00 moest Ik beginnen op werk en ik was nog op tijd ook, wat me een beetje verbaasde omdat ik de avond ervoor toch om 4 uur thuis was aangekomen.(Wat officieel betekend dat mijn weekend op woensdag is begonnen deze week..) Niet algeheel helder meer, maar toch goed genoeg om eerst nog een broodje te smeren.. hahahahaa..
Naah goed, donderdag dus gewerkt tot acht uur, ´smiddags met de jongens gesmst, we gingen uit en Ik zou rond uurtje of half 12 bij Mokum zijn en dan zouden we wel zien waar we heen gingen
Donderdag 20.00;
Snelle jelle omgekleed op werk en toen ik buiten kwam dacht ik;
Wat •$“%!/&•/%•#€¬€|@# KOU!.. Maar goed.. uurtje ervoor;
Sms;
Naan; Al gegeten? Of word het de Mac of Doner mt Naan?
Daan; Ik kan niet, met ouders afgesproken voor skype.
Naan; Ja maar ik werk tot 8, dus half negen daar?
Daan; Okeee Mac it is.
Dus rustig naar de Mac gelopen en om half negen precies was Daantje daar, eten besteld. Rustig gezeten en toen naar huis gelopen. Daan ze fiets stond nog bij mij van de vorige avond dus die ging ie dan ook meteen maar ophalen. Toen ik em vertelde over de plannen van die avond zei die;
Daan; ¨Maar eigenlijk ben ik moe, en wil ik niet mee Naan.¨
Waarop ik antwoorde;
Naan; ¨Goed lieve Daantje, dan zie ik je om 00.00 bij Mokum, DAAAAG SCHATJE¨
Donderdag 22.00, Las Dallias.
Zoals gewoonlijk was iedereen weer ergens anders en had ik het rijk voor mij alleen, dus muziekje op en met de borstel voor de spiegel playbacken. Oke dat was natuurlijk een grapje.. goed even terug naar het verhaal..
Donderdag 23.30, Cafe Mokum.
De jongens zaten natuurlijk al aan de bar, dus biertje besteld toen voor de zekerheid toch nog Daan maar even gebeld.
Naan; ¨DAAAAN, je bent toch wel al onderweg he?¨
Daan; ¨Ja ja, ben er over 2 minuten, dus zorg maar dat er één koud voor me staat¨
Nu ken ik Daan lang genoeg om te kunnen weten dat die twee minuten zeker 7 minuten zouden zijn, maar ken em ook lang genoeg, om te weten dat ik het voor me kiezen zou krigjen als dat biertje er niet zou staan. Dus ik bestelde een biertje voor em en zoals k had voorspelt kwam ie iets later dan verwacht..
Donderdag 1.00, wat eigenlijk vrijdag is, maar om het makkelijk te houden, houden we het op Donderdag.
Om 1.00 taxi gepakt naar Las Veronicas & natuurlijk als eerst naar Tramps gegaan. Eerst maar is naar het R&B-hokje gegaan, maar omdat het nog niet zo druk was, konden we ook niet zoveel mensen uitlachen, goed, toen maar besloten om naar house gedeelte te gaan. Gedanst, en volgens de Tenerifse (of is het volgens mijn traditie?) een Sambuca met ze allen gedronken.
Donderdag 3.00, Normaal perfecte tijd om naar bobbys te gaan..
Om 3.00 besloten we om naar Bobby´s te gaan, het was tenslotte workersnight en voor zover ik me kan herinneren was het altijd DRUK! Deze keer dus niet..
Ik was welgeteld het enige meisje (opzich niks verkeerds aan, als er nog leuke jongens liepen) en verder was het LEEEEG.
Daan; ¨NAAN, kga naar huis.¨
Naan: ¨Oke.¨
Ik kon aan ze gezicht zien dat het geen zin had om em om te praten, dus ging ie naar huis, alleen, voor de 2de keer in 5 maanden.. Nog een drankje gedaan in Bobbys toen Jonathan, één van de jongens uit Zeeland ook maar besloot dat ie naar huis ging.
Donderdag 4.00, Terug naar het Begin..
Wij dus om 4.00 naar Taxi gelopen met em en toen ie onderweg was, zijn pieter en ik maar weer naar Tramps gegaan..terug naar het begin. Daar nog wat gedronken en staan kletsen, toen het opeens al 6.00 was.
Donderdag 6.00, Opweg naar huis.
Om 6.00 dus besloten om weg te gaan, ik had geen zin om met de taxi te gaan, dat loopje terug in de frisse lucht doet me altijd erg goed. Hoewel ik Pieter er nog wel even van moest overtuigen dat het goed voor em was, maar goed na al dat bier, de sambuca en de vodka redbull was ook dat niet echt een hele opgave. Onderweg nog veel lol gehad, kan echt met em lachen!
Donderdag 6.30, Mi Casaaaaa..
Zucht..eindelijk aangekomen bij San Eugenio, ik vergis me elke keer weer in hoe !@#$%&..hoog die berg eigenlijk is daar. Anyway, voor San Eugenio nog wat staan praten, om uiteindelijk om 7.00 me bedje in te duiken..
Ja, het was me een avond wel zeg, die donderdag, hahahaa en dat was nog maar het begin van het weekend..
Vrijdag 12.00, Goeiemorgen¿ of toch niet?
Oke na 5 uur slapen word ik dus wakker..nouja wakker..hahahah weet niet of je dat wakker kan noemen. Ik keek op me telefoon en zag 12.00, en dacht daarna gelijk.. NEE DUS. Me hoofd weer heerlijk in me kussen gegooit en uieindelijk blijven slapen tot 18.00, fuck..weer een dag verpest..om 18.00 was ik dus echt wakker en moest ik me snelle jelle aankleden om nog te kunnen eten in de kantine, uiteindelijk in me pyjama gegaan maar das opzich een klein detail=P.
Vrijdag 22.00, Even Relaxen..
Om 22.00 even naar Katja gegaan, die aan het werk was en onderweg kwam ik der moeder tegen, die vroeg of ik die avond ook mee ging naar magic, maar ik vertelde der dat ik eigenlijk al had afgesproken met de jongens uit Zeeland. Maar dat ik nog wel even gedag kwam zeggen voordat ik wegging.
Vrijdag 23.30, Magic of Linekers?
Sms;
Naan; Hola Chicos, gaan jullie nog uit vanavond?
Pieter; Zit er wel in ja;-)
Naan; Al plannen waarheen?
Pieter; Nee dat niet..
Naan; Oke, sms me maar als jullie ergens zijn beland dan..
Vrijdag 00.00, Plannen gewijzigd..
Om 00.00 kreeg ik dus een veelzeggende sms van de jongens;
Linekers.
Oke, maar 00.00 is gewoon te vroeg om naar Las Veronicas te gaan dacht ik bijmezelf en besloot om eerst maar even met Katja en dr Mama naar Magic te gaan.
Toen we aankwamen was het al vet druk en super gezellig. We gingen zitten biertje-cola besteld en gelukkig was onze leuke barman weer van de partij. Na een uurtje kwam ie naar ons toe en zei dat iemand aan de andere kant ons graag een flesje champagne wilde aanbieden. Nouja, daar zeg je natuurlijk geen nee op.. Dat flesje was een flesje van een honderdje of twee maar goed. Toen we maar is gingen kijken van wie we de fles hadden gekregen was die er niet.. maar na een uurtje hadden we wel nog een nieuwe fles op tafel staan. Mysterieus..maar goed..
Vrijdag 3.30, Magic(L)
Pieter; We zijn naar huis. Kuz
Oke duidelijk, maar het zag er naar uit dat ik nog lang niet naar huis zou gaan, toen we een beetje verveeld waren op de plek waar we zaten besloten ik en katja maar is een rondje te gaan lopen. Zoals we eigenlijk altijd doen en toen de muziek ineens omsloeg naar Salsa, konden we eindelijk eens even los gaan. Genoeg spanjaarden dus genoeg kandidaten om mee te dansen..
Vrijdag 5.00, Nog maar een uurtje..
OKEE, we waren dus TOTAAAAAAL de tijd vergeten en het was ondertussen al 5.00, terwijl Katja dr mama om 6.30 naar het vliegveld moest brengen. Afscheid genomen van iedereen en toen als de bliksem naar huis gegaan. Waar Katja even kon douchen, net als dr mama om vervolgens naar het vliegveld te rijden. Ik ben me bedje ingegaan, want was echt gewoon TE MOE..
Zaterdag 13.00, Ontbijtje met de meiden..
Om 13.00 kwam Katja binnen en werden Alex en ik allebei wakker. Ik vroeg of ze al had gegeten en het antwoord was gelukkig nee. Toen Alex met het geweldige idee kwam om te gaan ontbijten bij de mac stemde iedereen in. Dus in ons joggingbroek de auto in en naar de mac gereden. Katja moest ook nog schoenen ophalen in Los Christianos, maar omdat we nog in pyjama waren en Alex om 16.00 moest werken besloten we eerst even naar huis te gaan om ons om te kleden.
Zaterdag 23.00, Mokum..
Na 100000 rondjes te hebben gereden met Katja, elke villa zo een beetje hebben gezien en pizza te hebben gegeten besloten we om toch nog even naar Mokum te gaan. Het was tenslotte zaterdag, biertje gedronken met de jongens en natuurlijk een Flügel..hahaha..
Om 00.00 ging Katja naar huis en ik volgde om 1.30, ook de jongens ging naar huis.
Zondag 13.20, Weekend voorbij? Of toch niet?
Nu is het dus zondag en zit ik weer op werk, maar of het weekend ook echt voorbij is weet ik nog niet. Het is de laatste avond van de jongens hier en Katja is morgen vrij, de jongens zijn nog niet in Magic geweest en en en en… ik ga nog beslissen wat ik ga doen.. Ookal denk ik dat het ik het antwoord toch wel weet..;-)
(L)
30 November 2008 - 19:26
Mimi:
hmimi.e naan gaat lekker daar hoe lang heb je vrij als je terugkomt om bij te zakken ha ha kus