Octubre..
Door: Nanie
Blijf op de hoogte en volg Nanie
04 Oktober 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún
El tiempo gaat nu echt te snel..sinds me laatste bericht best wel veel dingen gedaan..Vooral veel uitgegaan natuurlijk, ik heb teveeel lol met Daan!! dus tussen ons gaat het nog steeds helemaal goed..Ben nog dagje naar Santa cruz geweest, leuke stad, kan er lekker shoppen en me paspoort is ook geregeld nu.Vandaag met Daan naar het aquapark geweest, nadat Daan een uur te laat kwam opdagen omdat meneer zich had verslapen:P haahhahaa nee hoor daantje, maakt niet uit..
Vervolgens met de GRATIS bus naar Siam Park (ja ja noig steeds bnederlanders hooor=P) Was leuk, helemaaal verbrand:P want met dat water merk je het niet he..
Gezellige dag gehad & ZE HADDEN ZEEHONDJES(L) DIE VIND IK ZOOO LIEF:D hyahahahahaha..
anyways..nu dus internetten even en zo naar huis eten, douchen, tv kijken en lekker slapen..want ben echt doodop!..Morgen werkrn en dan Maandag komen me mama, broer & Omi!! Dinsdag en woensdag ook nog werken en dan gezellig 4 dagen vrij met ze=D..dus dat word een leuke week.
Hasta la proxima chicos!(L)
05 Oktober 2008 - 13:36
Mimi:
he naan nou dat wordt genieten hoor ik was nog bij jullie even gezellie geklets met omi en dirkie
alles klaar voor de reis ha ha wel veel meenemen he voor jou nou mop veel
plezier hoor kus mimi en jan -
06 Oktober 2008 - 08:36
Lou:
Hola Nanieeee,
Nou zijn ze onderweg hoor!! Heb ze vannacht op Schiphol achter gelaten :). Als het goed is, is de fam bijna op Tenerife. Jippieeee!!!
E ze hebben heeeeeeeel je waslijst meegenomen hihi! Geniet er lekker van meis. Ontzettend veel plezier.
Dikke kus uit Holland
Loulou -
08 Oktober 2008 - 19:20
Mimi:
he daar vermaken jullie je daar een beetje lekker weer even samen hoor nou ik hoor wel hoe het is gegaan allemaal kus mimi.