Lang geleden...
Door: Nanie
Blijf op de hoogte en volg Nanie
23 September 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Dat is lang geleden zeg...hahahaha..om eerlijk te zijn was ik Nederland bijna een beetje vergeten vandaar dat jullie zolang hebben moeten wachten op een nieuw bericht..
Nog steeds alles goed hier, nog steeds mooi weer, dus dat is mooi..
Niet echt veel bijzonders gedaan, eergister met mijn lieve Daantje na werk een heerlijk Sapje gedronken en even zitten kletsen, gewoon gezellig.
Gister lekker uit eten geweest met Alex, bij de mexicaan, was SUPER LEKKER! Eindelijk is normaal voedsel in plaats van hondenvoer.. anyways, vriendinnetje van alex was jarig dus hadden we het geweldige idee om de mannetjes die daar aan het spelen waren Cumpleanos Feliz te laten zingen=D en het is gelukt hahahaha..coco was helemaal verrast..dus was leuk!! Verder wilde we foto´s maken maar Alex was weer vergeten de batterijen in de camera te doen=P dus die foto´s komen de volgende keer..
Vandaag gewerkt en daarna even beetje rondgehangen, gegeten en nu dus weer in het internetcafe.
Morgen ga ik een dagje met de bus op stap, eerst Santa Cruz, me paspoort regelen & daarna naar La Laguna, naar de IKEA=P om de voorraad DAIMSSS van mij en alex weer aan te vullen=D en een beetje de toerist uit te hangen.. en dan s´avonds STAPPENNNNNNNN!! Met Daantje en ik weet nog niet wie meer..hahahaha..zien we dan wel weer..
Zaterdag lekker naar het strand met Thomas=D & dat was het verder met de plannen...dan is het alweer bijna maandag en dan nog maar een weekje&dan komt me familie=D..
Peace Up!
&Don´t forget me!
(L)
25 September 2008 - 11:49
Lena:
hoi naan ik lees dat alles goed gaat hier ook alles goed alleen we zitten dik in de verbouwing het helle huis is een puinhoop maar het komt allemaal wel goed
hier is het weer ook nog goed alleen het zwemmen word wat minder een beetje te koud word het maar verder is alles goed met cobus en mij dag moppy tot hoorns -
26 September 2008 - 18:22
Omi:
hey naatie wat leuk weer eens een berichtje van jou te lezen.dat is zeker lang geleden.ja je heb ook weinig tijd he .maar naan blijf genieten in je leven.dan zijn wij blij.maandag nog een week'. dan zijn we bij je.dag schat tot gauw he .vergeet je lijsje niet door te mailen.dan weet ik wat ik mee moet nemen .dag mop. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx