Hahahahaha Crisis? Nee joh..
Door: Nanie
Blijf op de hoogte en volg Nanie
15 Augustus 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Aangezien me omi weer is even een blog van me wilde, moest ik mijn strandavond opofferen om een blog te schrijven. Hahaha nee grapje ouwe..werd wel weer is tijd.
Heb op werk promotie gemaakt ja jongens, ik werk nu op reserveringen, veel meer te doen, veel leuker werk, reserveringen invoeren,uitprinten,archiveren,offertes maken, mailen, confirmaciones maken enzoo, dus ik vermaak me wel met dat werk.
Nu het volgende; afgelopen week 2 crisismomenten gehad..
Ten eerste..
AL ME FUCKING MUZIEK IS VAN ME FUCKING IPOD!..dat is al fucking crisis genoeg, DUSSSS oplossing is gewoon dat ik hier een vette mp3 speler koop van 20 euro en toch muziek heb
Dan crisis 2;
Me pinpas doet het niet meer, omdat me mamam thuis de andere pas had geactiveerd kwam alleen op een verkeerd moment, want ik had net geld gekregen en toen kon ik het dus niet pinnen.
Oplossing; Geld overgestort naar daan, gepint, naan heeft weer geld, pinpas word opgestuurd wat is het leven toch mooi he jongens. Ik kon me er ook echt niet druk om maken, ik maakte me meer druk om me ipod. Hahahaha..
Verder heb ik eindelijk een nederlandse tent gevonden, dus straks is even heerlijk een broodje frikandel halen . Verder geen plannen voor vandaag, ff nog wat drinken met daan en dan slapen, want morgen weer 8 uur beginnen op werk.
Zoals jullie zien; beleef ik niet al te veel hier..maaar goed.
Hasta luego
15 Augustus 2008 - 20:34
Mammaaaaa:
he he naatie eindelijk wat fotos,leuke fotos ik kan me goed voor stellen dat je het naar je zin hebt !!!!!!en alles komt weer op zijn pootjes terecht he moppie!!doeiiiiiiiiii xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
16 Augustus 2008 - 09:49
Dave:
IK ZIE EEN MACCCIEEE!!!!! 7 DAGEN BIG MACCIES ETEN JAJA!! -
19 Augustus 2008 - 12:55
Mimi:
nou jij beleeft wel wat ha ha alles weer geregeld toch en wel een afwisselende taak er bij nou kim is een beetje aan het rommelen moet wel ne 12.00 komen want anders heb ik drie verjaardagen en jan ook ha ha nou oke laat maar komen dan kus mimi.oh en leuke foto"s