CRISIS? JA DUS!! - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu CRISIS? JA DUS!! - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu

CRISIS? JA DUS!!

Door: Nanie

Blijf op de hoogte en volg Nanie

17 Augustus 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún

Oke na me ipod en me pinpas, heb ik alweer de volgende crisis gehad, gevolgt door een avontuur..A ver..

Ik ging dus zaterdag na werk met Daantje naar het strand en normaal breng ik eerst me portemonee naar huis en alles..maar dit keer niet..dus wij naar het strand en om een uur of 19.00 gaan eten. Daan naar huis en ik broodje op het strand..dus ik wil betalen..GEEN PORTEMONEE..dus ik bel Daan like a fucking thousand times..maar hy nam maar niet op, ik had alle hoop dat ie per ongeluk in zijn tas zat. Dus eindelijk aan de lijn..GEEN PORTEMONEE BIJ DAAN. Dsus ik terug gesprint naar strand, niet daar, nog keer naar supermarkt waar ik wat drinken had gehaald, niet daar..oftewel freaking GESTOLEN..
Id dus weg, brommer certi weg en me geld..maar goed..
Volende dag op werk gevraagt, moest dus aangifte gaan doen..
Dat heb ik gister met daantje gedaan, mensen op politie bureau waren heel aardig, kreeg een nummer wat ik moest bellen zodat het vertaald werd, nou da gedaan, kwam er een best wel hele leuke politieagent me halen, om alles te checken en hij zei van dat het allemaal wel goedkomt, heb nu een papier om het land uit te komen, dusss..pno probs. MAAAR ik moet zeggen ik heb even ghet gevoel gehad van IK GA NU NU NU NU NAAAR HUIS..maarja ook al wilde ik dat, dat kon niet want ik had geen ID:P hahahahaha..het is weer lesje geweest..die spullen moet je gewoon thuislaten..

Eergister nog even wat gedronken met Daan bij onze internetspot, geprobeerd voor Daan een chicky te hosselen, nummer is er al:P nu moet ze nog smsen...noujaaa we zien het wel.

Vanavond was het plan te gaan stappen, maar moeten nog even kijken waar. Denk faro, bij playa fanabeeeeeeee..
Verder alles goe dnog hier..
heb nu een nachtkastje en een klerenkast en een andere plek in de kamer..zie foto´s!

CIAOOOOO CHICOS!

• 20 Augustus 2008 - 13:04

Esther:

Hee Naan,

Wat errug zeg wat zal je geschrokken zijn. Bah laat ze toch eens met hun poten van andermans zuurverdiende centen afblijven!!!

Hopelijk krijg je nog wat terug van de verzekering maar meestal kost het je alleen maar geld.
    Nou laat je tijd daar neit verpesten he dat is het ook niet waard, uiteindelijk is het maar geld, een gebroken been is erger (dat doet zeer en komt soms nooit meer goed)!!!
    Kus
    Es

• 20 Augustus 2008 - 22:13

Mimi:

oh meid wel een beetje voorzichtig wat laat jij me weer schrikken nou komt wel weer op zijn pootjes terecht wel op passen hoor,wat een pokke bakken ook he,nou later he en kim ook nog niks ph ze heeft het wel moeilijk ha ha nou misschien morgen of daarna doei kus

• 23 Augustus 2008 - 22:41

Mama:

naatie je weet het he........NA REGEN KOMT ZONNESHCIJN en komt alles weer goed ,kop op he meissie.hvjXXXXXXXX

• 25 Augustus 2008 - 21:13

Emelie:

't zal jou ook eens niet gebeuren hè :p
    zoals omi zou zeggen: vuile t**fus h**r!

:P je hoort het er vast nu zeggen

(K)dikke kus pikkie, en pas voor de rest goed op jezelf he, anders kom ik je halen!

• 27 Augustus 2008 - 20:40

Mimi:

he is nou alles goed gekomen met die pas wat een toestand nou ik hoor het nog wel ik loop evenachter want ik ben oma geworden maar dat zal je wel al gehoord hebben nou kus mimi

Nanie

Nouuuu..nog een paar dagen en dan vetrek ik samen met Daaantje naar het o zo heeeerlijke Tenerife. We gaan daar samen stage lopen in 2 super mooie hotels. Ik in grand hotel Anthelia en Daan in hotel Tacande. Allebei de hotels liggen in het zuiden van Tenrife, bij de Costa Adeje. Ik ben er van overtuigfd dat het een super leuke tijd gaat worden en dat we ons zeker gaan vermaken! Via deze site laat ik zo af en toe wat van me weten, hoe het gaat en wat voor wilde avonturen ik en daan beleven:P.. hahahaha noujaa..tot snel!

Actief sinds 29 Juli 2008