12 weken.. - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu 12 weken.. - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu

12 weken..

Door: Nanie

Blijf op de hoogte en volg Nanie

21 Oktober 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún

WAAAAAAAAAAT, is het nou echt serieus alweer eind oktober?! Pff ja zeker, vrijdag ben ik hier alweer 12 weken. hahaha ik zie mezelf nog staan op schiphol.. anyways, in de tussentijd is me familie geweest, had dus heeerlijk een weekje vakantie met ze en heb me lekker als een toerist gedragen, hahahaha.. bijna elke dag wezen stappen met me broer, wat echt te gezellig was!! Teveel lol met hem & moeten zeker in amsterdam veeel vaker uitgaan.. (Je bent gewaarschuwd broertje).. wel was het feit dat me lever een paar dagen moest bijkomen van deze week en dat ik nog steeds gheel wat slaap moet inhalen, want om 7 uur thuis komen en om 10,00 aquajoggen werkt natuurlijk niet echt bevordelijk voor je nachtrust. Verder elke dag bij de animatie gezeten en weer lekker geouwehoert met me mama en natuurlijk ruzie gemaakt met me omi..hahahahah..jaa kwam er toch wel weer achter hoeveel ik ze mis, gezond gemis, want heb het nog steeds super naar me zin. Op me werk is nog steeds alles goed, eind van de maand, begin november verwissel ik van afdeling, food&beverage, dus weer ff wat anders. Donderdag met meiden van me kamer een jeep safari doen(H), dat wordt dus wel ff lachen, hooop dat die gids een beetje leuk is, dan wil ik best voorin zitten:P hahahahaha..Oowjaa me paspoort verhaal is ook eindelijk is opgelost hahahaha, heb dat ding eindelijk opgehaald, weer een dagje naar santa cruz en eind van de maand weer, met alex om te shoppen en hapje te eten in een, wat schijnt, heel goed restaurant met typisch spaans eten, ben benieuwd. Het gaat ze gangentje dus allemaal. Kword steeds beter in bijhouden van het huishouden:P hahahaha, heb nooit een volle waszak, de vloer is nooit vies en de badkamer altijd blinkend schoon, bedankt voor alle lessen schoonmaken mama&Omi..mis wel me vaatwasser..maar daarheb ik de meisjes in me kamer voor(H) ben nog steeds erg goed in orders uitdelen dusss..
Zit nu in de lobby, heb tegenwoordig internet thuis, ja mensen..promotie alles..het is nu niet -2 sterren waar ik woon maar -1..verbetering:P whahahaha nee zoo erg is het niet..mijn kamer is wel 2 sterren waard en door mijn schoonmaakkunsten 2+.. ayways, wacht nu op alex, dan boodschappen doen en dan koken, want we hebben HONGERRR, maar die chicaDus als ik thuis ben, ben ik weer volledig Mobiel hahahahha..nou ik ga stoppen want alex is bijna klaaaaar ..beloof jullie dat ik snel weer wat schrijf..(lees: waarschijnlijk schrijf ik over 5 weken weer een keer wat:P, hahaha nee joh ginejte..)..
Tot snel(L)!
Besitos

• 22 Oktober 2008 - 20:10

Omi:

hey naan leuk dat je weer wat geschreven heb....wel lang gewact daar op.ik ben blij dat het leuk vond met ons.en natuurlijk met je broer.we hebben toch een heerlijke week ge had.maar het leven gaat door he.boodschappen doen eten koken.ja ja en morgen is je scooter er.dat is ook een leuk vooruitzicht he naatje .verders zullen we blij zijn als je er weer bent.lawaaibak wand we missen je wel hoor.af en toe even ruzie maken.ruzie maken .maar dat hoord bij ons.naan ik hoop dat je nog veel plezier heb daar op tenerife .maar dat luk je wel.dag mop tot gauw he.doegggggggg.xxxxxxxxx

Nanie

Nouuuu..nog een paar dagen en dan vetrek ik samen met Daaantje naar het o zo heeeerlijke Tenerife. We gaan daar samen stage lopen in 2 super mooie hotels. Ik in grand hotel Anthelia en Daan in hotel Tacande. Allebei de hotels liggen in het zuiden van Tenrife, bij de Costa Adeje. Ik ben er van overtuigfd dat het een super leuke tijd gaat worden en dat we ons zeker gaan vermaken! Via deze site laat ik zo af en toe wat van me weten, hoe het gaat en wat voor wilde avonturen ik en daan beleven:P.. hahahaha noujaa..tot snel!

Actief sinds 29 Juli 2008