Eerste Werkdag.. - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu Eerste Werkdag.. - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu

Eerste Werkdag..

Door: Nanie

Blijf op de hoogte en volg Nanie

07 Augustus 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún

Gister dus me eerste werkdag gehad, van 16.00 tot 00.00. Eergister was ik vet zenuwachtig, maar gister viel het allemaal wel mee. Vol goede moed ging ik VIA DE GARAGE naar de kleedkamer, die ik natuurlijk niet kon vinden in me eentje:P ahahah ik gevraagt aan zo een mannetje van de keuken, hij helemaal met me meegelopen, vet lief dat wel. Eindelijk die kleedkamer gevonden, stond ik in de MANNENKLEEDKAMER, hahahahahaha ik ging echt stuk in mezelf. Opeens staat er een jongen voor me neus..later bleek ie te werken met mij die avond, hij is bellboy, miguel. Gelukkig kon hy er ook om lachen en leverde me netjes af bij de dameskleedkamer.
Eenmaal omgekleed had ik echt nog een half uur ofso, omdat ik heel vroeg was gegaan, stel je voor je komt te laat op je eerste dag:P vet schande..
Anyways, kwart voor vier maar is richting receptie gegaan. Daar zag ik marcos en hacinto die ik al kende van vrijdag. Ze zeiden me dat ik even naar, uhmm..hij van wie ik ze naam niet meer weet, maar mam zou een leuke gozer voor jou zijn:P, hy zei dat ik eerst maar even moest gaaan rommelen en dat marcos me wel even zou helpen, daarna zou die me ophalen voor een rondje door het hotel en wat kamers bekijken. Marcos, oudere man, grappig, grappig, TOTAAAAL NIET SERIEUS en em..grappig? hahahahah..Die man voert echt werkeljik niks uit..dus ik ook niet, hij vind het niet nodig dat ik hard werk, want ik ben stagaire en ik krijg niet zo veel geld bla bla bla..
Uiteindelijk kreeg ik toch een klusje, reserveringen checken, hy stuurde me naar kantoor, want daar is het lekker koel en kan je lekker zitten. Dus ik daar zitten, na 2 uurtjes mocht ik eten. Miguel kwam me halen en toen naar de kantine. Gegeten en verder aan de reserveringen, miguel had niet veel te doen dus die zat naast me op de computer beetje te youtuben..al die spanjaarden zijn echt zo lui..maar goed toen ik genoeg had van die lelijke franse rap die ze hier allemaal luisterde zei ik tegen em dat ik wel even wat muziek op zou zetten, SLAM FM(L)vond ie helemaal geweldig..na de pauze nog wat andere dingen gedaan, kas geteld, sleutels gemaakt, cijfertjes ingevoerd..en verder niet veel. Was nu eigenlijk onderweg naar me werk, maar ik dacht even snel maar een berichtje plaatsen. Nu dus als de donder naaar werk..
Hastaaa luegooo:D

• 07 Augustus 2008 - 17:41

Omi:

hey naan.je heb het nog steeds leuk he. met die spanjolen. ja ja lui zijn ze wel he . maar wel aardig ook he.och je wint er wel aan.heb je de was nog gedaan?ik hoop dat je vandaag wel wat te doen heb.is de avond gauw weer om.dag schat tot gauw he.groetjes van ons allemaal.xxxxxxxxxxxxxx

• 07 Augustus 2008 - 18:15

Kirsten:

Lieve Naan!

Ik zat nog aan je te denken, ben blij dat je eerste werkdag goed is gegaan!
    Let op he, als jij daar een paar weken werkt luistert straks het hele hotel Slam FM ipv die lelijke Franse rap haha ;)
    Heel veel plezier nog daar mop! Komt helemaal goed met jou :D

Dikke kus, Kirs

Nanie

Nouuuu..nog een paar dagen en dan vetrek ik samen met Daaantje naar het o zo heeeerlijke Tenerife. We gaan daar samen stage lopen in 2 super mooie hotels. Ik in grand hotel Anthelia en Daan in hotel Tacande. Allebei de hotels liggen in het zuiden van Tenrife, bij de Costa Adeje. Ik ben er van overtuigfd dat het een super leuke tijd gaat worden en dat we ons zeker gaan vermaken! Via deze site laat ik zo af en toe wat van me weten, hoe het gaat en wat voor wilde avonturen ik en daan beleven:P.. hahahaha noujaa..tot snel!

Actief sinds 29 Juli 2008