Holaaaaa Allemaal! - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu Holaaaaa Allemaal! - Reisverslag uit El Aaiún, Westelijke Sahara van Nanie Blanc - WaarBenJij.nu

Holaaaaa Allemaal!

Door: Nanie

Blijf op de hoogte en volg Nanie

05 Augustus 2008 | Westelijke Sahara, El Aaiún

Holaaaa..
Vandaag me tweede vrije dag van de week. Gister eindelijk mn lieve Daaantje weer even gezien, we hadden hele dag gepland, maar meneer had verkeerd gekeken op ze rooster en bleek dus fgewoon te moeten werken s´avonds, maar goed s´middags wel lekker naar het strand geweest enzoo..dus was wel weer even gezellig. Daarna ben ik naar huis gegaan, kamer opgeruimd. Heb nu een kast dus me kleren gedaan, gaan douchen en toen beetje tv gaan kijken, dsen, gelezen en toen gaan slapen. Vanochtend gedweild, wasje gedraait, boodschappen gedaan, naar het strand, gedoucht, gegeten en nu dus internetten. Vanavond niet zoveel meer doen, ff rondje lopen en daarna slapie doen, morgen weer werken. Die blogs worden ook maar steeds hetzelfde he, hahaha beleef helemaal niks bijzonders hier, elke dag is like paradise..
Wat wel leuk is, is dat mijn lieve broer, mama en omi, 6 oktober voor een weekje komen, leuk vooruitzicht dus !
Ciaooooo

• 12 Augustus 2008 - 20:56

Esther:

Hee Naantje,
    Leuk voor je dat ze langs komen. Verblijven ze in jouw hotel? Ik dacht dat je gisteren uit eten ging en heb je nog gesmst maar nix meer gehoord. Is je beltegoed soms nog steeds op? Hier in België nix bijzonders. Pietje zit in Frankrijk, Suus, Oma nen ik slaan ons er dapper door. Enfin kunnen we gewoon eens lekker dingen eten die hij niet lust (simpele Hollandse kost oftwel volgens meneer Vogel: bagger). Ach wij zijn maar simpele zielen dus nemen er wel genoegen mee. Hij zit nu te vissen en morgennacht ook donderdag komt hij naar huis met mijn Renault Kangoo die ik gekocht heb van onze Nederlands/Franse vriend Hans. Het autootje schijnt geweldig te zijn dus ik moet oppassen dat Vogel hem niet af en toe pikt!

Truste voor nu
    Aloha.
    Esther.

• 13 Augustus 2008 - 12:28

Mimi:

nou was toch wel weer een leuke dag,toch? beter dan hier het lijkt wel herfst leuk dat ze komen he top hoor nou tot later kus mimi.

Nanie

Nouuuu..nog een paar dagen en dan vetrek ik samen met Daaantje naar het o zo heeeerlijke Tenerife. We gaan daar samen stage lopen in 2 super mooie hotels. Ik in grand hotel Anthelia en Daan in hotel Tacande. Allebei de hotels liggen in het zuiden van Tenrife, bij de Costa Adeje. Ik ben er van overtuigfd dat het een super leuke tijd gaat worden en dat we ons zeker gaan vermaken! Via deze site laat ik zo af en toe wat van me weten, hoe het gaat en wat voor wilde avonturen ik en daan beleven:P.. hahahaha noujaa..tot snel!

Actief sinds 29 Juli 2008